Намразиха ли Меси в Барселона? Мега звездата на Пари Сен Жермен

...
Намразиха ли Меси в Барселона? Мега звездата на Пари Сен Жермен
Коментари Харесай

Шок! Осъдиха Меси да си разруши хотел

Намразиха ли Меси в Барселона? 

Мега звездата на Пари Сен Жермен и международния футбол Лионел Меси ще би трябвало да събори своя четиризвезден хотел „ MiM Sitges “, защото е открито, че той не дава отговор на градските стандарти.

Комплексът е със 77 стаи и се намира близо до частното имение, в което Меси и неговото семейство живееха, до момента в който той беше в Барселона. Хотелът е едно от обичаните места на Меси за посещаване. В момента се чака правосъдна заповед за разрушаването на парцела.

Меси, който има хотели в Ибиса и Майорка, похарчи 26 милиона паунда за хотел „ MiM Sitges “, който се намира на малко над 30 метра от морето. Той бе издигнат през 2017 година. Хотелът е издигнат от Меси без той да знае, че кметството на Ситжес към този момент е разпоредило разрушаването му заради неспазването на строителните правила.

Една нощувка в комплекса коства 105 паунда на вечер. Той разполага с басейн и бар на покрива, както и невероятна панорамна панорама към града и Средиземно море, което го откроява от станалите хотели.

Един от проблемите е, че балконите са прекомерно огромни, само че цялата структура зависи от тях и може да докара до сриване на постройката. Аварийният проект също не дава отговор на условията. Смята се, че Меси е бил известен за заповедта за срутване едвам, когато от „ El Confidencial “ са го потърсили за коментар.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР